Sanitair en hygiëne gaan hand in hand. Een toilet hoort zo schoon te zijn alsof het voor de eerste keer wordt gebruikt. Keer op keer. Met een automatisch gespoeld toilet staat er gegarandeerd steeds een proper en hygiënisch toilet klaar voor u en uw gasten, ongeacht wie er het laatst gebruik van heeft gemaakt.

Geniet van het grootste comfort 

in het kleinste kamertje.

Super efficiënt

Selecteer met een simpel gebaar het gewenste spoelvolume (3L of 6L) en houdt zo uw waterverbruik gemakkelijk onder controle.

Instellingen met app

Systeeminstellingen kan u gemakkelijk aanpassen via de WISA x IPEE app voor iOS en Android. Gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store.

10 jaar garantie op frame

Het WISA XS frame is een systeem ontwikkeld voor en door vakmensen. Op alle onderdelen (uitgezonderd rubbers) geldt een garantie van 10 jaar.

Overloopbeveiliging

​De IPEE-technologie monitort continu het waterniveau in het toilet en stopt automatisch met spoelen als het dreigt over te lopen.

Complete set

IPEE T5 bevat alle onderdelen die nodig zijn voor installatie. Geen verborgen kosten, geen onaangename verrassingen.

Belgische technologie

IPEE is een Belgisch bedrijf en ontwikkelt haar unieke technologie volledig in eigen huis.

Full-option.

Standaard.

Overtuigd?

IPEE T5 is niet zomaar een nieuw toilet met wat slimme gadgets. 

Het zet de nieuwe standaard inzake comfort, hygiene en waterverbruik.

IPEE T5 slim toilet in witte design badkamer

Altijd schoon na gebruik.

Ook als u kinderen hebt.*

*of een man

Bekijk onze producten van naderbij.

Wenst u de producten van IPEE graag eens in het echt te bekijken? Dat kan in één van de vele showrooms van onze verdelers. U kan er ook steeds terecht voor meer informatie.

Ontdek ze in een toonzaal.

T5

IPEE T5 slim toilet vooraanzicht

Ontwikkeld voor uw comfort.

Nu verkrijgbaar voor €1184*

* prijs exclusief BTW

Niets zo frustrerend als een toilet dat niet gespoeld is. Tenzij een toilet dat te vroeg spoelt misschien. IPEE T5 is uitgerust met twee detectiesystemen die naadloos samenwerken voor een perfect getimede spoeling. Het bedieningspaneel registreert wanneer een gebruiker gaat zitten en weer opstaat; de in het toilet geïntegreerde Spectre-technologie detecteert wanneer het toilet ook effectief gebruikt wordt. 

IPEE staat voor duurzame en slimme technologie. Het T5 toiletpack wordt automatisch gespoeld; zo garanderen we een hygiënisch resultaat, na elk gebruik.

Automatisch gespoeld

Dankzij de automatische spoeltechnologie, hoeft u het bedieningspaneel niet aan te raken. Zelfs als u handmatig wenst door te spoelen, doet u dat aanraakvrij. 

Aanraakvrij

Waarom kiezen voor IPEE T5 toilet pack?

Altijd gespoeld

na gebruik.

Altijd klaar voor gebruik.

Een toilet hoort uiterst hygiënisch te zijn. Ongeacht wie of wat u is voorgegaan, met IPEE kan u rekenen op feilloos gespoeld sanitair. De gebruikers na u trouwens ook. 

Aanraakvrij.

Omdat u uw handen wast

nà het spoelen.

Heeft u er al eens bij stilgestaan hoeveel bacterieën er zich op een drukknop van een klassiek toilet bevinden? Wij wel. Daarom ontwikkelden we een bedieningsplaat die u nooit hoeft aan te raken. 

Uiterst hygiënisch.

Randloos keramiek.

De randloze spoeltechniek is uiterst hygienisch omdat er geen vuilresten kunnen achterblijven in moeilijk te bereiken hoekjes.

randloos keramiek toilet

Comfort tot in de kleinste details.

Oogt licht,

sluit zacht.

Dunne softclose zitting

Het IPEE T5 pack is uitgerust met een dunne Duroplast toiletzitting met softclose mechanische. Dit zorgt er voor dat het deksel steeds zacht en geruisloos sluit. 

dunne softclose zitting van IPEE T5

Schoongemaakt in een handomdraai.

Quickrelease zitting

Dankzij het quickrelease-systeem kan de zitting met een druk op de knop worden verwijderd en teruggeplaatst. Een plezier om schoon te maken.

quickrelease toiletzitting van IPEE T5
zwart bedieningspaneel toilet
wit bedieningspaneel toilet

Geschikt voor elk interieur.

Uitvoeringen

Het bedieningspaneel uit gehard glas heeft een strak gelijnd, minimalistisch design. Het is verkrijgbaar in zwart en wit.

IPEE in toonzaal van groothandel